INFO-SIDE:

 

"History of Scania"
lakka jeg våren 2011 hos/sammen med Gistrup Autolakering utenfor Ålborg. 25. august 2012 tok bilen hjem totalsieren og "Beste Lakk" i Nordic Trophy, Europas kanskje mest prestisjetunge lastebilutstilling. Eier av bilen, Pouls Bremseservice var på tråden for litt siden og ville ha mer lakk...
   
"The Dragon"
har blitt samleobjekt i skala 1:64. Jeg lakkerte denne bilen i 2008.
   
   
Broom-festivalen 2011
15.-16. oktober 2011 deltok jeg på Broom-festivalen på Hellerudsletta. Jeg brukte de to dagene på å lage et (hovedsaklig) airbrush-bilde av den røde Porsche 944 som ble lodda ut blant publikum. En 10-åring vant bilen!
   
Prestigious Painter Award fra House of Kolor
Med min gamle firmabil "The Beauty and the Beast" vant jeg for 2011 en av tolv Prestigious Painter Award hos House of Kolor i USA. Bilen er avbilda i 2011-kalenderen deres og publisert i galleriet til HoK noen år framover. Klikk
her for å se bilen hos HoK (øverst til venstre). Bilde av bilen ser du under "4 hjul".
Bilen har dessverre avgått ved døden siden den rusta bort i løpet av sine fire første leveår...
   
To på trykk...
Dumpende i posten kom nettopp to kalendere fra det internasjonale truck-magasinet Fernfahrer (utgis i Tyskland, Sveits og Tsjekkia). De gir årlig ut kalenderen Supertrucks, og to av "mine" biler fikk plass der. Artig!
   
Broom
24. august 2010 besøkte jeg Broom Live (TV2) og sørga for at Jan Erik Larssen fikk møte sitt aller største "bil-forbilde"; Reodor Felgen. På bakluka av campingvogna...!
Klikk her for å se reportasjen Broom laga til hjemmesida si.
   
  "Hat-trick"
"The Dragon" vant "Best Special Paint" på Europas største truck-treff, Truck Star Festival i 2009 (med 3000 biler og 65000 besøkende!). "Transformers" vant i 2008 og "Spiderman" i 2007. Etter hva jeg forstod er dette første gang i treffets historie samme mann har lakka vinnerbilene tre år på rad!
   
Alice Cooper, painted by Ivar Åsland...
Fredag 11. juli 2008 holdt den legendariske rockeren og "mørkets fyrste", Alice Cooper konsert under Norway Rock Festival i Kvinesdal. Cooper er en ihuga golf-spiller, og det var meninga han skulle hatt seg ei omgang på Kvinesdals flotte golfbane. Men været satte dessverre en stopper for det. Erik på 1golf.tv fikk dog treffe den lidenskapelige golferen. Og Erik hadde med seg en spesiell gave til han..

Se innslag og video i Aftenposten ved å klikke her
   
KURS

I tillegg til å ta lakk-oppdrag rundt i Norden, holder jeg altså kurs i bruk av airbrush. Kursplan framover finner du her.


 

HVOR OG NÅR Her legger jeg ut arrangementer jeg skal delta på, jobber m.m. Ta kontakt hvis det er aktuelt å få utført arbeid e.l. når jeg først er i nærheten. Klikk her for å se hvor jeg dukker opp...

 

INFO-BREV

Med ujevne mellomrom sender jeg ut e-post med informasjon om kurs, prosjekter, utstillinger, treff m.m. Send meg en e-post si fra hvis du ønsker å motta info-brev. Send til

 
   
   
LENKER:

Min samarbeidspartner i Sandnes: Multilakk as

Min samarbeidspartner i Larvik: Larvik Billakksenter as, tlf. 40405010

Min samarbeidspartner i Romedal: Martinsen Billakk

Min samarbeidspartner på Jessheim: Jessheim Bilskade as

Airbrusher og utstyr får jeg fra: GAC (airbrush.no)

House of Kolor lakk og Iwata airbrusher får jeg fra: Nor Autolakk as

Utskjæring av logoer + maskeringsfolie får jeg fra: Logomotivet.no

Norsk forum for airbrush-interesserte: www.airbrushforum.no